Начало | Новини | Преглед новини
Преглед новини

18.08.2010

OSRAM - Виж света в нова светлина!

OSRAM е компания от световен мащаб с главен офис в Мюнхен, като в нея работят 39 000 души по целия свят. През 2009г фискалната година (до края на септември) е приключена с продажби, възлизащи на 4 милиарда евро. OSRAM е една от двете най-големи компании в света за производство на осветителни системи и притежава 46 завода в 17 страни.

Повече от 100 години OSRAM
Търговската марка OSRAM е регистрирана през далечната 1906г. и е едно от най-старите търговски имена, които все още са признати по целия свят. На 1.юли 1919г. AEG, Siemens & Halske AG и Deutsche Gasgluhlicht AG (Auer Gesellschaft) сливат производствата си на ел. крушки. Днес единствен акционер на OSRAM GmbH е Siemens AG

Нововъведението, двигателят на растежа
Разходите за проучвания и разработки са около 6,6% от продажбите. Днес OSRAM е високо технологична компания в осветителната индустрия. През следващите няколко години OSRAM очаква да постигне най-силен растеж на нововъведенията. OSRAM генерира повече от 66% от продажбите си от енергийно-ефективни продукти(енерго-спестяващи).

Светлина за всеки аспект на живота
Най-високи продажби се постигат от отдел Общо осветление. OSRAM е основният доставчик на LED и автомобилни лампи в света. OSRAM е също и една от водещите на пазара компании в областта на електронно контролираните механизми(ECG) за лампи. Бизнесът с оптични полупроводници се разраства бързо и заема важно стратегическо значение. Специалният сектор за (халогенни?)дисплей-оптични лампи също се характеризира с висока степен на обновяване.

За OSRAM
Лампите и осветителните системи на OSRAM предоставят основата за красивият вид на нещата, осигуряват сигурност и комфорт, като позволяват ефективно използване на ресурсите. От повече от 100 години "интелигентната светлина" е страст за OSRAM. Като компания от световен мащаб, ние категорично подкрепяме социалните и екологично-отговорните политики по целия свят, а също така спонсорираме изкуството и културата у нас и в чужбина.

Изтегли сравнителна таблица

Кошницата е празна
0 стоки (0.00 лв.)
Стойност на доставка
за цяла България
до 20 лв. 5 лв.
от 20 до 50 лв. 3 лв.
от 50 до 100 лв. 2 лв.
над 100 лв. безплатна
Акумулатор за
лек или товарен автомобил
безплатна
Стара цена: 23.00 лв.
Само сега за: 16.00 лв.